Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Шалені гроші за реставрацію театру: який незрозумілий тендер з'явився на Prozorro

Розповідаємо про те, скільки отримає підрядник за реставрацію Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеши

Фото: УНІАН, Facebook. Колаж: Pro Гроші

Реставрація театру в Одесі

Фото: УНІАН, Facebook. Колаж: Pro Гроші

За останні час в державній системі електронних закупівель Prozorro з'явилась достатньо велика кількість тендерів. Частина з них викликає невдоволення в українців, адже виділення таких коштів є не зовсім зрозумілим. Нещодавно було закладено чергову схожу угоду.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Що відомо про новий тендер

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації зміг обрати підрядника, який отримає кошти за реставрацію одного з одеських театрів. Попередній, підрядником було обрано товариство з обмеженою відповідальністю, яке має назву "Олімп Буд Девелопмент".

Після укладання угоди компанія повинна буде завершити всі роботи щодо реставрації Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеши до 1 травня наступного року. В свою чергу, за виконану роботу "Олімп Буд Девелопмент" зможе отримати 31 мільйон 714 тисяч 287 гривень. Проте, в джерелі йдеться про те, що в план реставрації будівлі буде входити лише відновлення покрівлі, а також фасаду будівлі. Зазначимо, що раніше компанія вже укладала схожі угоди з Одеською міською адміністрацією.

"Реставрація фасадів та покрівлі будівлі КУ "Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеши", за адресою: м.Одеса, вул. Грецька, 48А.

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65026, Україна, Одеська область, Одеса, вул. Грецька,48А.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 травня 2024" – йдеться на сайті Prozorro.

17 мільйонів на зйомки серіалу

Раніше ми писали про ще один скандальний тендер, який був опублікований в системі електронних закупівель Prozorro. Мова йде про замовлення, яке надійшло від компанії державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України". Сам тендер було призначено для закупівлі послуги щодо виробництва аудіовізуального твору, а якщо бути точніше, то серіалу під назвою "Вглиб кролячої нори". Переможцем цього тендеру стало товариство з обмеженою відповідальністю "Прокіно". Сума тендеру склала 16 916 667 гривень. Саме ці кошти повинні піти на написання сценарію до серіалу, а також на його адаптацію та частковий технологічний цикл.

"Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Відповідно до документації...Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023", — йдеться на сайті.

Нагадаємо, раніше ми писали про тендер Укрзалізниці на 80 мільйонів гривень. Також ми повідомляли про дивний тендер в дитячому садку на 384 мільйони гривень.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.