UA RU

Нове майбутнє українського бізнесу – хто стане гравцем ринку після війни

За словами експерта, саме ці люди зробили себе самотужки у такий нелегкий час

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Волонтери можуть зайти в бізнес

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Волонтери цілком можуть зайняти український ринок бізнесу. Все тому, що за час війни ці люди навчилися багатьох речей. А тому в майбутньому варто чекати певних змін.

Про це розповідає український маркетолог Андрій Федорів.

"Підприємці це люди, які беруть на себе відповідальність і хочуть мати більше свободи. А єдиний шанс мати більше свободи – взяти більше відповідальності. Якщо ти чекаєш, що за тебе хтось щось зробить чи вирішить, то це не так і нічого не буде", – говорить маркетолог.

За його словами, наразі бізнес в Україні працює саме заради перемоги, а не тому, що їх про це хтось попросив.

"Вони не роблять це тому, що їх хтось зобовʼязав, а лише тому, що вони інакше не можуть, адже це енергія підприємницька, яка правильно спрямована", – додає експерт.

Також спікер вважає, що наразі за волонтерами майбутнє, адже вони самотужки себе зробили у такий нелегкий час. Саме тому ці люди можуть стати майбутнім українського бізнесу.

"Я дивлюсь на абсолютно фантастичні речі, які роблять волонтери ці півтора року. Вони самі навчилися займатися логістикою, збирати, переконувати, рекламувати, допомагати. Вони всі вже підприємці. Ці люди в майбутньому зможуть відкривати свої компанії й у нас в Україні, так само як і в Америці будуть ветеранські бізнеси", – додає Андрій Федорів.

Бізнес-план для підприємства: що там має бути

Основні етапи його складання включають:

Важливо, щоб бізнес-план був конкретним, реалістичним і зрозумілим. Він має бути оновлюваним документом, який може адаптуватись до змін в ринкових умовах та стратегіях компанії.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі