UA RU

Логотип Android оновлять вже цього року – яким він буде (фото)

В компанії анонсували зміни зовнішнього вигляду знаменитого робота вперше за чотири роки

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Логотип Android буде оновлено

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Компанія Google презентувала новий логотип своєї операційної системи Android. Тепер робот Android отримав оновлений 3D-вигляд.

Про це йдеться у блозі Google.

В компанії пояснили, що нове лого повинно відображати основну етику Android – бути відкритою, повторюваною та інклюзивною.

"Ось чому ми ділимося оновленням нашої візуальної ідентичності, яке краще представляє нашу Android-спільнот. А ще – це дуже весело", – пояснили в Google.

Там також зауважили, що протягом останнього десятиліття бренд Android зазнав кількох оновлень, модернізуючи свій зовнішній вигляд і розвиваваючись відповідно до потреб суспільства. У 2019 році, наприклад, було змінено логотип, щоб зробити його більш доступним і легшим для зчитування.

Яким буде новий логотип

Зміни включають новий логотип, нову систему назв для версій Android та оновленого робота, який став більш "об'ємним".

Новий логотип Android з'явиться в смартфонах вже цього року
Фото: Скриншот: Pro Гроші

"У новому брендингу Android використовуються елементи дизайну Material design і палітри кольорів Google. Також було змінено напис Android – тепер буква "А" пишеться з великої літери", – повідомили у компанії.

Оновлення брендингу Android будуть впроваджені на пристроях Android вже цього року року. У компанії пояснили, що ці зміни мають підкреслити інклюзивність та творчий потенціал Android, створити відкрите середовище для розробників, виробників пристроїв та користувачів.

Які зміни підготувала Apple

Вже у вересні компанія Apple представить нові смартфони. Одним з головних нововведень буде впровадження нового 3-нм чипсета, що значно підвищить продуктивність та енергоефективність пристрою.

Крім того, важливою особливістю нового iPhone 15 Ultra стане його камера. Прогнозують, що смартфон отримає камеру з роздільною здатністю 48 МП та перископною структурою. Завдяки цьому користувачі зможуть використовувати значно більший зум під час фотографування.

До того ж нова модель отримає корпус з титану. Завдяки цьому смартфон буде легшим та одночасно міцнішим.

Раніше ми писали про кращі додатки для заробітку на Android. Також ми розповідали про топ найдешевших смартфонів на Android.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі