UA RU

Промінь світла на криптовалютному ринку? Що може статися з біткоїном у жовтні

До середини жовтня можливе покращення для біткоїна, хоча серпень був одним із найгірших місяців для криптовалютного ринку за останній рік

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Криптовалюта біткоїн може подорожчати на 9% у жовтні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Станом на 18 вересня біткоїн коштує 27 379 доларів. Прогнози дають надію інвесторам на невелике зростання курсу в жовтні, хоча воно може виявитися короткостроковим. Але до низького порогу у 25 000 доларів флагманська цифрова валюта впасти не повинна.

Такі дані наводить аналітична платформа CoinCodex.

Згідно з алгоритмом прогнозування вартості криптовалют, до 13 жовтня курс біткоїна може вирости й сягнути 28 435 доларів. Враховуючи нинішню ціну за один ВТС, прогноз говорить про дорожчання на 9% менш ніж за місяць.

Але на платформі CoinCodex можна дивитися орієнтовні показники не лише на 30 днів вперед, але й на інші часові періоди. Очікується, що до 30 вересня біткоїн може коштувати ще більше – 31 139 доларів, тобто курс виросте на 20%. Водночас аналітики впевнені, що це буде короткострокове зростання, бо вже 31 жовтня вартість флагмана криптовалютного ринку може опуститися до позначки 27 205 доларів.

Прогноз курсу біткоїна на місяць вперед
Фото: CoinCodex

Подібні курсові коливання не є чимось дивним для біткоїна. Наприклад, ще на початку минулого тижня ВТС вперше за 3 місяці обвалився нижче 25 000 доларів. А станом на 18 вересня вже готується до зростання. Інвесторам потрібно діяти обережно та не довіряти надто позитивним прогнозам, інакше можна втратити великі суми на коливаннях курсу.

Яка криптовалюта виросла в ціні на початку вересня

Раніше ми розповідали, що деякі цифрові валюти значно подорожчали в перший тиждень вересня. Тобто вони стали більш перспективними для вкладників, оскільки можуть з часом принести хороші заробітки. Йдеться про такі активи:

Найбільший приріст відбувся в CYBER. На початку місяця токен коштував майже 16 доларів, але наразі вартість впала до 5 доларів. Це також одна з найстабільніших валют, бо після різкого злету не відбувалося значних коливань курсу.

Ціна на LOOM почала рости 10 вересня і відтоді не опускалася до критичних позначок. Місячний приріст становить майже 19%, а вартість станом на 18 вересня – 0,045 дол. SSV також піднялася і коштує 17 доларів проти 13 доларів на початку місяця. Приріст курсу дорівнює 15%.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що інвестори непогано заробили та розповідав, яка крипта найбільше подорожчала за тиждень. Також ми повідомляли, який рік стане фінальним для видобутку BTC.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі