UA RU

McDonald's відновив роботу ще п'яти закладів у Києві – де саме

Відвідати ресторани швидкого харчування тепер можна ще за кількома адресами

Колаж: Pro Гроші

McDonald's відкрив ще п'ять закладів

Колаж: Pro Гроші

Мережа McDonald's з 13 жовтня відновила роботу ще п'яти закладів у Києві.

Про це повідомили на Facebook-сторінці компанії.

Відвідати ресторани McDonald's у столиці тепер можна ще й за такими адресами:

Відновлення роботи McDonald's в Україні

З початку повномасштабної війни мережа ресторанів зачинила свої двері для відвідувачів з міркувань безпеки. Перші три заклади в Києві відкрилися аж 20 вересня і спочатку працювали лише на доставлення кур'єрами. Ми розповідали про шалений попит у ті дні, а також про найбільший чек у день відкриття.

Згодом у McDonald's оголосили, що відкривають для відвідувачів перші десять ресторанів. Посмакувати улюбленим фаст-фудом можна було й всередині ресторанів, але лише за такими адресами:

Наша кореспондентка відвідала один із закладів в день повноцінного відкриття 30 вересня та розповіла, як працював McDonald's у перший день, скільки треба чекати замовлення та якою була атмосфера довкола.

Також змінилися і ціни. Вартість страв у меню зросла. Наприклад, якщо раніше чизбургер коштував 32 гривні, а гамбургер – 28, то тепер 52 та 45 гривень відповідно.

Популярний "БігТейсті" коштував 112 гривень, а зараз – 154. "ДаблЧізбургер" коштував 61 гривню, зараз – 81 грн. "БігМак" подорожчав з 69 до 101 гривні.

За велику Coca-Cola, Sprite та Fanta (500 мл) тепер попросять 40 гривень.

Раніше ми писали, що McDonald's почав приймати криптовалюту. Також сайт Pro Гроші розповідав, як соцмережі відреагували на відкриття McDonald’s.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі