UA RU

Який мають вигляд і скільки коштують найдешевші квартири Києва (фото)

У столиці можна купити квартиру дешево, але отримають нові власники не найсприятливіші умови

Фото: Unsplash, НБУ. Колаж: Pro Гроші

Як виглядають найдешевші квартири Києва

Фото: Unsplash, НБУ. Колаж: Pro Гроші

Власники нерухомості у Києві пропонують шукачам житла квартири на вторинному ринку за 13 тисяч доларів мінімум. Загальна площа таких об’єктів починається з 18 квадратних метрів, а стан ремонту потребує капітального оновлення. Втім знайдуться претенденти, яким не важливий інтер’єр, головне – підхожа ціна.

Сайт Pro Гроші розповідає, які найдешевші квартири на вторинному ринку продають у Києві та як вони виглядають.

З меблями та навіть технікою

Пропозиції з продажу публікують на порталі OLX. Всього за 13 тисяч доларів можна купити однокімнатну квартиру в Солом'янському районі площею 18,7 квадратних метрів. Оселя з ремонтом, мебльована. Навколо будинку – розвинена інфраструктура, хороша транспортна розв'язка.

У сімейному гуртожитку можна купити нерухомість площею 18 кв.м за 18 тисяч доларів. Як уточнили власники, нещодавно зробили косметичний ремонт. Пропонують угоду з меблями, на додаток – доглянутий під'їзд, ввічливий консьєрж і нові ліфти (вантажний та пасажирський). Планування загального тамбура – 2 кімнати (проживає сімейна пара), один санвузол, велика і чиста загальна кухня.

На сайті є чимало варіантів за 20 тисяч доларів. Зокрема в житловому комплексі "Деміївський квартал" пропонують однокімнатну квартиру (19 кв.м) з хорошим центральним розташуванням. Побудували нещодавно, у 2021 році. Поверх – другий з тринадцяти. До Хрещатику можна пішки дійти за 15 хвилин. Всередині – досить чисті меблі, приємний ремонт.

Якщо додати ще тисячу доларів, можна купити оселю на проспекті Соборності (19 кв.м). Квартира потребує косметичного ремонту, але має кабельне ТБ, підключення до інтернету, металопластикові вікна, нові лічильники. Також в наявності кухонна техніка, зокрема холодильник і плита. Серед переваг – зручне розташування та розвинена інфраструктура.

Житло площею 31 кв.м продають в Києві за 21,5 тисячі доларів. В описі сказано, що нові власники отримають у своє розпорядження невелику нішу під гардероб, велику спальню, балкон, кухню з зоною відпочинку та паркомісце. Серед внутрішніх благ – лазерна стяжка, чорнова штукатурка, газовий двоконтурний котел, нові лічильники, вхідні двері з антивандальним покриттям.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як виглядатиме відновлений Ірпінь – 10 проєктів архітектури. Також ми повідомляли, що не так з сучасним житлом в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі