UA RU

Лакшері-життя: топ-5 найдорожчих квартир зірок в Україні (фото)

Деякі зірки українського шоубізнесу мешкають в шикарних апартаментах за сотні тисяч доларів

Фото: Instagram, скрін, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Скільки коштують квартири відомих зірок в Україні

Фото: Instagram, скрін, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Далеко не всі знаменитості готові показувати публіці особисте життя та розповідати, як вони живуть. Особливо, якщо квартири та будинки, в яких мешкають селебриті, коштують на ринку нерухомості неймовірні гроші. Гонорари зірок до війни допомогли їм придбати шикарні апартаменти, чому можна лише позаздрити.

Сайт Pro Гроші розповідає про 5 дорогих квартир українських знаменитостей.

Злата Огнєвіч

Співачка та героїня 2 сезону шоу "Холостячка" живе в мікрорайоні Новопечерські липки – одному з найпрестижніших в Києві. Її квартира має загальну площу 79 кв.м та розташована в багатоповерхівці на вулиці Драгомирова. Відомо, що нерухомість купили для дочки батьки 9 років тому. Коштує двокімнатне житло, за підрахунками рієлторів, 250 тисяч доларів.

Ольга Фреймут

Колись телеведуча була однією з найбільш затребуваних в Україні, тож зарплата, напевно, дозволяла придбати дорогу квартиру. Зірка не посоромилася показати, як виглядає всередині оселя в історичному центрі Києва – Подільському районі. Там Фреймут мешкає в розкішних апартаментах на вул. Спаській, 5 разом із сім’єю. Ціни починаються від 250-300 тисяч доларів, середня вартість – 500-600 тисяч.

Оля Полякова

Співачка кілька років живе в елітному будинку в селищі Старе Бориспільського району. Але також має дві квартири в центрі Києва. Обидві знаходяться в будинку на вулиці Інститутській, 16 (навпроти будівлі Національного банку). Згідно з даними порталу ЛУН, ціни на нерухомість там сягають 500-800 тисяч доларів залежно від площі.

Андрій Данилко

Артист мешкає за адресою вул. Хрещатик, 25. Раніше він зізнавався, що володіє чотирма об’єктами нерухомості в цій будівлі, причому одна квартира записана на нього як приватну особу, а три інші – як на фізичну особу-підприємця. Вартість житла в елітному приміщені вражає – деякі пропозиції на сайті ЛУН сягають 1,1 мільйона доларів. В загальному всі чотири квартири можуть коштувати 1,5 мільйона.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Подружжя володіє багатьма об’єктами нерухомості не тільки в Україні. Лише в Києві відомо про пентхаус в котеджному містечку "Воздвиженка" вартістю 350 тисяч доларів (станом на 2013 рік, коли його купили). Також пара має трикімнатну квартиру на Печерську в престижному житловому комплексі "Бульвар Фонтанів". Ціни починаються від 350 тисяч і завершуються 1 мільйоном доларів за оселю преміумкласу.

До того, Меладзе в березні 2021 року придбав квартиру у скляній вежі Skyline площею 206 кв.м. Ринкова ціна становить 825 тисяч доларів.

Раніше сайт Pro Гроші писав про 10 спалень зірок, які ви не очікували побачити. Також ми повідомляли, що багато киян залишилось без житла, та розповідали, яка доля скандальної забудови в столиці.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі