UA RU

Клієнти Ощадбанку не можуть отримати готівку з віртуальних карток – що сталося

Клієнтка фінансової установи намагалася зняти гроші, але їй відмовили у видачі через відсутність фізичної картки

Фото: Ощадбанк/Facebook

Видача готівки в касі Ощадбанку

Фото: Ощадбанк/Facebook

Ощадбанк інколи потрапляє у неприємні ситуації, коли клієнти скаржаться на неефективне обслуговування і відсутність послуг, які давно пропонують конкуренти. Цього разу жінку обурила відмова видати готівку з віртуальної валютної карти.

Відгук опублікували на порталі Мінфін у спеціальному розділі.

Користувачка з Чернігова, зареєстрована під ніком tbezn63, розповіла про свій негативний досвід відвідування відділення Ощадбанку. Вона користується віртуальною валютною карткою, періодично поповнюючи рахунок доларами. Але не замовила пластикову картку, бо не хотіла наповнювати гаманець зайвими речами.

Проте в Ощадбанку дівчині відмовили у видачі готівки, оскільки вона користується виключно віртуальною карткою, а фізичної не має. На думку клієнтки державної фінансової установи, такі правила свідчать про застарілість банку, оскільки послуги повинні орієнтуватися на споживачів і забезпечувати їх зручним обслуговуванням.

"Відкрила валютну картку віртуальну, періодично купую долари. Вчора підійшла до відділення, хотіла зняти готівку. В банку відмовили без наявності фізичної картки. Відмовили у знятті власних коштів з рахунку! Все більше впевнююся, що Ощадбанк застряг у минулому столітті", – обурено написала клієнтка.

Ощадбанк не відповів на скаргу, проте в коментарях інші користувачі Мінфіну припустили, що відмова могла пояснюватися відсутністю вільних доларів на момент замовлення готівки.

Умови цифрової картки Ощадбанку


Клієнти можуть оформити цифрову картку в різній валюті: гривнях, доларах та євро. Замовлення безплатне і миттєве, через чат-боти в месенджерах Telegram/Viber. Умови користування:

Після оформлення віртуальної картки її реквізити надійдуть в SMS. Достатньо додати рахунок у Apple/Google Pay, щоб розраховуватися за покупки. Отримання коштів у банкоматі відбувається через функцію "Зняття готівки без картки" в мобільному додатку "Ощад 24/7".

Якщо знадобиться пластиковий носій, достатньо під час оформлення віртуальної картки завантажити в чат-бот документи. Тоді система автоматично створить заявку на видачу фізичної картки, яку можна забрати у відділенні Ощадбанку.

Раніше сайт Pro Гроші писав, чому банки можуть відмовити в обміні доларів 2006 року. Також ми повідомляли, що ПриватБанк розширив міжнародні послуги і розповідали, що доступно клієнтам за кордоном.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі