UA RU

Економія без компромісів: як заощаджувати, якщо грошей обмаль

Важливо, що ці кроки можуть допомогти знайти способи заощадження навіть у складних фінансових ситуаціях

Фото: pexels

Є кілька лайфхаків для заощадження

Фото: pexels

В Україні люди можуть отримувати досить різні зарплати, однак заощадити певну суму, для непередбачених витрат, хочуть всі. Ба більше, це дійсно можна зробити навіть і лише завдяки кільком крокам.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Як економити гроші

Якщо ви хочете заощаджувати гроші, коли їх і так недостатньо, то це може бути складно. Однак існують кілька стратегій, які можуть допомогти:

Ці кроки можуть допомогти знайти способи заощадження навіть у складних фінансових ситуаціях.

Приховані витрати, що "зʼїдають" ваші гроші

Ми вже писали про те, що для початку ви можете використовувати картки на знижки при покупках. Вони вам дозволять зекономити гроші, адже замість того, аби платити повну вартість за товар, ви можете віддати лише 90 чи 80% від суми.

Також варто обрати оптимальний пакет послуг мобільного зв’язку. Якщо ж у вас буде платний дзвінок, то краще наперед запишіть, по яких пунктах ви збираєтеся спілкуватися.

Якщо мова заходить про взуття та одяг, то краще купувати його в кінці сезону, якщо є така можливість. Саме тоді знижки на ці товари досягають свого піка. Про інші поради читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт Pro Гроші писав про стабільний заробіток на грантових програмах. Також ми повідомляли, як віртуальні картки можуть зберегти ваші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі