UA RU

Pro Гроші в супермаркетах: скільки коштує шашлик у травні

Настав травень, отже прийшла пора організовувати пікніки та купувати м'ясо для соковитого шашлику

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Українські супермаркети встановили різні ціни на шашлик у травні

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Історично склалося, що найбільший попит на м'ясо для шашлику саме у травні. В цю пору, коли нарешті остаточно відійшли морози а весна повністю вступила в права, українці масово організовують пікніки. Головна страва таких зустрічей з друзями, родичами, знайомими і колегами – шашлик. З огляду на інфляцію та підняття цін на всі продукти харчування, варто дізнатися, скільки коштує кілограм м’яса в різних українських мережах і де продають найдешевше.

Сайт Pro Гроші розповідає, яка ціна на шашлик у травні.

Найчастіше страву готують зі свинини, баранини та яловичини, інколи з курятини, а любителі екзотики – навіть з риби. Традиційно в Україні купують спеціальне м’ясо для шашлику в охолодженому вигляді вже у маринаді або заморожене без спецій і соусів. Розглянемо, які позиції та ціни пропонують найпопулярніші мережі супермаркетів в Україні.

Сільпо:

Метро:

Ашан:

Новус:

Варус:

АТБ:

Раніше сайт Pro Гроші писав, коли і чому знизяться ціни на овочі в українських магазинах. Також ми повідомляли, що на українців чекають нові зміни та розповідали, як тепер працюватимуть магазини у невеликих містечках.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі