UA RU

Укрпошта показала нові благодійні марки: що зображено і яка ціна (фото)

Відсьогодні для українців доступно попереднє замовлення поштового блоку, а невдовзі його офіційно запустять у продаж

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта випустила нові марки з танками, ЗРК і гаубицями

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала випуск нового благодійного поштового блоку, пов’язаного зі зброєю, яка допомагає нашим військовим перемагати Росію на полі бою. Йдеться про марки "Зброя Перемоги. Світ з Україною" із зображеннями культових Challenger 2, Patriot, CAESAR, Leopard 2 та M2 Bradley.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Він зауважив, що блок випустили з благодійною метою – зібрати кошти на купівлю дронів для українських захисників. Всі охочі мають змогу відсьогодні, 25 вересня, зробити попереднє замовлення. А повноцінно придбати марки можна буде з 29 вересня у всіх поштових відділеннях по Україні.

Дизайн войовничий і небезпечний, оскільки включає зображення відомих на весь світ зенітно-ракетних комплексів, танків, самохідних гаубиць. Це зброя, якою країни Заходу поділилися, щоб українські військові долали противника на полі бою.

"Президент привіз чергові подарунки від наших іноземних партнерів. Варто подякувати їм за допомогу. Ці назви з острахом та заздрістю звучать на пропагандистських каналах, бо усі знають, як техніка показує себе у бою. Одразу відповім, чому ще немає ATACMS, Storm Shadow, Taurus і т.п. Ракетна серія обов’язково буде, але трохи згодом", – уточнив Ігор Смілянський.

Повноцінний набір з блоку марок (6 штук на аркуші), художньої картки й конверта коштує 166 грн. Тираж випуску – 160 000 примірників. Номінал кожної марки – F, що еквівалентно 23 грн, плюс 2 грн в якості додаткового благодійного номіналу.

Найдорожчі товари від Укрпошти

Раніше ми розповідали, яку продукцію від українського поштового оператора можуть собі дозволити лише багатії, з огляду на велику вартість товарів. До переліку ексклюзивних і найдорожчих можна віднести такі позиції:

Придбати необхідний товар можна в офіційному інтернет-магазині Укрпошти, ознайомившись зі вмістом і вартістю. Деяку продукцію, зокрема марки, також продають у поштових відділеннях.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Укрпошта може не прийняти посилку і розповідав, які предмети заборонено відправляти. Також ми повідомляли, що клієнти Укрпошти можуть відправляти посилки безплатно.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі