UA RU

Подарунок під ялинку? Monobank відчутно збільшив кешбек для деяких клієнтів

Власники певних банківських карток від Monobank зможуть користуватися послугою до кінця зими

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

В Monobank запрацювала нова послуга

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Monobank запустив вигідну акцію для ФОПів, які мають картки підприємців саме у цьому банку.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський в Telegram.

Він зазначив, що ФОПи зможуть розраховуватися своїми підприємницькими картками та отримувати втричі збільшений відсоток кешбеку.

"Ми дуже хочемо підтримати наших клієнтів-підприємців і впевнені, що саме на підприємцях тримається економіка нашої країни. Ми розпочинаємо акцію на підтримку підприємців у Монобанку", – написав Гороховський.

Детальні умови

Усю зиму у разі розрахунку картками підприємця, відкритими в Monobank, кешбек буде втричі більшим за той, який можна отримати, розраховуючись особистою карткою.

"Не переказуйте суми на особисті рахунки – платіть відразу з картки ФОП", – написав Гороховський.

Водночас дещо треба пам'ятати тим, хто отримує не кешбек, а милі. Милі не потроюються, але їх теж нараховується більше у разі розрахунку карткою ФОП (15 миль за 1 000 грн витрат для власників платинових карток та 20 миль за 1 000 грн витрат для власників залізних карток).

Загалом у Monobank відкрито рахунки для понад 190 000 ФОПів. З них активно використовується близько 60%.

Лише у листопаді 2022 року на ці рахунки надійшло близько 12 млрд гривень, та 78% цих коштів було переказано на особисті картки підприємців.

Як відкрити рахунок ФОП в Monobank

Раніше ми розповідали, що для цього на сайті банку потрібно вибрати меню "ФОП". Для відкриття рахунку потрібно пройти швидку реєстрацію у додатку monobank та отримати картку.

Також потрібно бути зареєстрованим як фізособа-підприємець.

У додатку в меню відкриття рахунків під час реєстрації в діалоговому вікні потрібно заповнити дані про свій бізнес, після чого відбувається підтвердження відкриття рахунку, і в банку з'явиться ваш розрахунковий рахунок ФОП, на який можна переказувати гроші, сплачувати податки, отримувати перекази.

Відкриття, обслуговування рахунку, а також комісія за переказ коштів на рахунки інших банків є безплатними.

Нагадаємо, ми повідомляли, які нововведення чекають на ФОПів з 1 січня. Також ми пояснювали, що буде, якщо не платити податки за ФОП.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі