UA RU

Нова пошта розширює кордони: де відкриють відділення уже найближчим часом

Розповідаємо, де до кінця року з'являться відділення Нової пошти та в яких країнах стануть доступні послуги компанії до кінця 2024 році

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Український поштовий оператор масштабується

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українська компанія "Нова пошта" постійно працює над покращенням своєї роботи, та докладає максимальних зусиль, щоб українці отримували якісний сервіс, в тому числі й за кордоном.

Про те, де планують відкрити нові відділення Нової пошти, повідомив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк у Facebook.

У деяких країнах Європи вже відкрились декілька відділень Нової пошти, серед них:

На цьому компанія не планує зупинятись та планує продовжити розширювати свої послуги на більшість країни Європи й не тільки.

"Вирішив поділитися нашими планами відкриття нових країн на наступний рік. Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. Це зрозуміло, бо на шляху першовідкривачів завжди є чимало перешкод і майбутнє ніколи не визначене", — написав Поперешнюк.

Плани компанії досить амбіційні, та передбачають можливість відправити чи отримати посилку ще у 18 країнах світу, таких як:

За словами Володимира Поперешнюка, попри побоювання менеджерів з розвитку, щодо вчасного відкриття, він впевнений, що вже у листопаді можна буде скористатись послугами компанії в Мілані (Італія), а в грудні в Парижі (Франція).

За планом компанії, в лютому 2024 року розпочнуть свою роботу відділення у Мадриді (Іспанія) та у Стамбулі (Туреччина). Восени заплановано відкриття у Дубліні, Амстердамі, Лондоні, Софії, а влітку — у Лісабоні, Брюсселі та Берні.

Що не можна відправляти поштою

Відповідно до постанови Кабінету міністрів № 958, почтовим операторам заборонять приймати для доставлення деякі речі громадян. В список заборонених предметів потрапили:

Також заборонили відправляти за кордон документи, що посвідчують особу, військові білети, дозволи на право носіння зброї та трудові книжки.

Раніше ми писали, які зміни для своїх клієнтів запланувала Нова пошта, а також що не влаштовує українці в роботі почтового оператора.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі