UA RU

Affhub запрошує на масштабний нетворкінг – що чекає на учасників

На заході учасників чекає стрімкий дух свободи, а оточення аффійлет ком’юніті зробить зустріч корисною та результативною

Колаж: Pro Гроші

Запальна вечірка в стилі Hippie від Affhub

Колаж: Pro Гроші

4 серпня у Києві відбудеться масштабна подія для представників аффійлет ком’юніті. Івент пропонує учасникам запальну вечірку в стилі Hippie, де можна зустрітися з однодумцями, взяти участь в аукціоні, завести нові знайомства та багато іншого.

Для участі потрібно зареєструватися на Affhub.

Місце проведення – порт відпочинку NAVY.

Що чекає на учасників заходу

Це не просто зустріч задля розваги. Навпаки, присутні матимуть змогу відпочити та одночасно взяти участь у масштабному нетворкінгу, познайомитися з однодумцями, почути різні думки з приводу хвилюючих тем, отримати задоволення від дискусій з освіченими професійними людьми.

"Відчуй енергію любові, спокою та щастя. Наш івент – це можливість запам`ятати це літо і насолодитися яскравими емоціями, цікавими інтерактивними зонами, запальним нетворкінгом та благодійною програмою", – розповіли організатори.

Всього на вечірку в стилі Hippie завітають 600 представників CPA-маркетингу, які отримають:

Де відбудеться Hippie-вечірка

Подію запланували провести у стильному та мультифункціональному заміському комплексі NAVY (Київська область, Вишгородський р-н, с.Осещина, вул. Київська 2г). Це місце створене для поціновувачів преміум-відпочинку.

Відвідувачів зустрінуть сучасний готель з усіма зручностями, ресторан зі смачною їжею, NAVY EVENT HALL, великий літній концертний майданчик, басейни, дитяче містечко та причал для катерів.

Варто встигнути зареєструватися на івент, аби не пропустити такий надзвичайний шанс для аффійлет ком’юніті. Кількість місць обмежена, тому бажано не баритися. До речі, сам факт реєстрації не означає, що можна пройти на захід. Додатково треба купити квиток у менеджера.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Україні з'являться нові пільги для бізнесу та розповідав, що зміниться для підприємців. Також ми повідомляли, як роботодавці можуть легко позбутися працівника.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі