UA RU

УЗ терміново потрібно міняти вагони – на що масово поскаржилися пасажири

Українці, які подорожували Укрзалізницею, поскаржилися на вагони, які непридатні для перевезення пасажирів

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Пасажири УЗ незадоволені станом потяга

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця має великий попит серед громадян. Більшість пасажирів задоволені послугами залізничного перевізника, але трапляються і неприємні ситуації. Так, нещодавно українці почали масово скаржитися на стан потягів та спеку.

Скарги з'явилися у коментарях під публікацією Укрзалізниці у Facebook.

Українці скаржаться на шалену спеку в потягах

Користувачка Діана Калашник поділилася негативним досвідом мандрівки з УЗ. Вона написала, що заплатила "шалені гроші", а належного сервісу не отримала.

"Заплатили за квитки по 700 грн з людини, потяг 228Л 25.08.2023 направлення Ясіня-Київ, стан не те що незадовільний, це жах. Нема нічого, дихати нічим, все ламається та падає, туалети це зовсім страх, розетки 54 вольт, вибачте, але що вони заряджають? Це жах, а не сервіс!!!!!!!! Їхати неможливо!", – написала незадоволена пасажирка.

Підтримали цю скаргу й інші українці, які подорожували Укрзалізницею. Користувач В'ячеслав Вернидуб також був незадоволений поїздкою. За його словами, вагон УЗ нагадує камеру тортур, адже у спеку там відкривалися лише 3 вікна, і ті в коридорі. Крім того, не працював кондиціонер. Провідник намагався увімкнути прилад, але усі зусилля були марними.

"У вагоні все розвалюється, ще й брудна білизна, власне, нічого нового. Мені здається скот возять у вагонах з кращими умовами, їм хоч дають, чим дихати, а у нас за такі гроші ти маєш ще й страждати", – додав В'ячеслав.

Негативним досвідом поділилася й пасажирка Аліна Коваленко. Вона розповіла, що також подорожувала вищезазначеним потягом.

"Сказати, що це була жахлива поїздка це нічого не сказати. Дихати просто немає чим, гадаю, тварин в кращих умовах перевозять, тому що в них хоча б є повітря!!!", – написала Коваленко.

Жінка підтвердила слова В'ячеслава про те, що у вагоні відкривається лише три вікна в коридорі. Пасажирка зазначила, що ввечері вдалося увімкнути кондиціонер, але він працював лише 5 хвилин. За її словами, вагон непридатний для перевезення людей, особливо в спеку.

УЗ показала новий вагон

Українці, які планують подорожувати потягом №7/8 за маршрутом Київ-Чернівці, зможуть насолодитися новими плацкартними вагонами. Завдяки змінам, тепер пасажири отримають підвищений комфорт. В оновлених вагонах будуть наявні:

Зазначається, що на чернівецькому напрямку курсують вагони різноманітних типів. Це включає фірмові вагони для вимогливих пасажирів та більш економні варіанти для соціальних перевезень.

Раніше ми повідомляли, що в УЗ розповіли, на які маршрути знову з'явилися квитки. Також ми писали, скільки коштує перевезти авто Укрзалізницею.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі