UA RU

Киянам на замітку: як на Новий рік працюватимуть метро й наземний транспорт

Столична влада просить жителів міста 31 грудня повертатися додому завчасно і не забувати про обмеження

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Стало відомо, як працюватиме громадський транспорт у Києві на Новий рік

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

У суботу, 31 грудня, київський метрополітен перевозитиме пасажирів до 22:00. Але підземні станції, якщо буде необхідно, діятимуть як укриття.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської держадміністрації.

"Метрополітен у режимі перевезень працює до 22:00, наземний громадський транспорт – до 22:30. Під час повітряної тривоги наземний транспорт, а також наземні ділянки метрополітену зупиняються", – йдеться в повідомлені.

Киян також попросили повертатись додому завчасно і не забувати про обмеження, які діють в рамках воєнного стану. Зокрема в мобільному додатку "Київ Цифровий" можна увімкнути сповіщення, що за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години.

Детальну інформацію про закриття кожної станції метро 31 грудня можна переглянути за посиланням.

Чи скасують комендантську годину у новорічну ніч

В Україні, на жаль, війна триває, тому у новорічну ніч проти 1 січня комендантську годину скасовувати не будуть. За словами речниці Національної поліції Марʼяни Реви, люди, які вийдуть на вулицю новорічної ночі, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години.

"Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи", — зазначила вона.

Як працюватимуть банки до та після Нового року

Графік роботи банківської системи до та після Нового року буде наступним:

Раніше стало відомо, як працюватимуть на Новий рік Нова пошта та Укрпошта. Також сайт Pro Гроші розповідав, чи буде в домівках українців світло на Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі