UA RU

Найоплачуваніший спортсмен України – скільки заробив Усик у 2024 році

Боксер Олександр Усик є одним з найбільш видатних українських спортсменів сучасності

Фото: Олександр Усик/Facebook

Олександр Усик

Фото: Олександр Усик/Facebook

Український спортсмен Олександр Усик завдяки перемозі у поєдинку з Тайсоном Ф'юрі став абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкій вазі. За цей поєдинок українець отримав доволі престижний гонорар.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки заробив Усик у 2024 році.

Скільки заробив Олександр Усик

Олександр Усик очолює рейтинг українських спортсменів за кількістю доходів у 2024 році. Видатний боксер за цей рік заробив 54 мільйони доларів, що є абсолютним рекордом серед вітчизняних спортсменів цьогоріч.

Для порівняння, друге місце у цьому рейтингу зайняв футболіст збірної України та лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко, загальний дохід якого у цьому році склав 10 мільйонів доларів.

На третьому місці у цьому списку розташувався футболіст іншого лондонського клубу "Челсі" Михайло Мудрик. Його загальний дохід становить 6,6 мільйона доларів.

У цьому рейтингу присутні 9 футболістів, 2 боксери, 2 тенісистки та 2 баскетболісти.

Якими досягненнями може похвалитися Олександр Усик

Олександра Усика можна вважати найбільш успішним боксером України.

У 2012 році Усик здобув золото на Олімпійських іграх у Лондоні, а згодом вирішив перейти в професійний бокс. Там Олександр спочатку виступав у крузервейті та зумів завоювати всі чемпіонські пояси цієї вагової категорії. Зокрема, на рахунку Усика перемоги над такими видатними боксерами, як Мурат Гассієв, Тоні Белью та інші.

Далі Олександр вирішив перейти до суперважкої ваги, де також зумів стати абсолютним чемпіоном світу. На рахунку українського боксера перемоги над Даніелем Дюбуа, Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі. До того ж Олександр Усик немає жодної поразки на професійному ринзі.

Нагадаємо, ми писали, яку заробітну плату отримує Сергій Ребров на посаді головного тренера збірної України з футболу. Також ми повідомляли про найкращі вакансії дистанційної роботи з хорошою зарплатою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі