UA RU

Українці отримають нові виплати: хто може розраховувати на допомогу

Розповідаємо про те, як громадяни України в одній з областей можуть оформити грошові виплати

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці отримають нову допомогу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

За час повномасштабного вторгнення велика кількість українців, які постраждали від бойових дій, змогли отримати грошову допомогу. Одна з міжнародних гуманітарних організацій запустила ще одну програму фінансової допомоги для українців, проте, лише в одній з областей.

Про це повідомили в Департаменті соціальної політики Чернівецької міської ради

Хто може розраховувати на виплати

Міжнародна гуманітарна організація Action Against Hunger, яка займається боротьбою з голодом у цілому світі, вирішила запустити програму, в рамках якої громадяни України зможуть отримати певну суму.

Мова йде лише про внутрішньо переміщених осіб, які за останні 30 днів переїхали з районів активних бойових дій до Чернівецької області.

Заповнити анкету на отримання такої фінансової допомоги можна за посиланням. Під час цього процесу громадянин України повинен вказати такі дані:

Далі потрібно зачекати поки представники організації детально ознайомляться з вашою анкетою та перевірять всі дані. Після чого ви зможете отримати допомогу.

"Вся інформація, яку ви надаєте, буде перевірена на відповідність критеріям програми. Наші фахівці зв'яжуться тільки з домогосподарствами, які підходять під критерії, та повідомлять про наступні кроки", — зазначили в організації.

Нова фінансова допомога від ООН

Раніше ми вже писали про те, що в рамках Всесвітньої продовольчої програми від Організації Об'єднаних Націй деякі українці зможуть отримати додаткові виплати. Мова йде про пенсіонерів, які проживають на території областей, які постраждали від російської агресії, зокрема це:

Своєю чергою, виплати можуть отримати тільки ті пенсіонери, які відповідають наступним критеріям:

Зазначимо, що розмір самої допомоги буде відрізнятися. Це залежить від того, скільки пенсіонер отримує зараз.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про виплати, які можуть отримати одинокі матері в Україні. Також ми повідомляли про те, як близькі загиблих на війні можуть отримати 15 мільйонів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі