UA RU

Ощадбанк скасував комісію: хто зможе вигідно знімати готівку

Українці можуть зняти максимально лише 50 тисяч гривень на добу

Колаж: Pro Гроші

Кризова ситуація в енергетиці спричинила підвищений попит на готівку

Колаж: Pro Гроші

Державний Ощадбанк скасував комісію на зняття готівки з карток інших банків. Ви можете зняти максимально лише 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"У зв’язку із кризовою ситуацією в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях, Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі", – йдеться в повідомленні.

Переглянути мапу банкоматів, щоб знайти найближчий, можна за посиланням.

Ощадбанк закриває картки без попередження

Раніше ми писали, що на адресу банку надійшла скарга про безпричинне закриття картки. Проблема сталася у пенсіонера, який проживає у Луганській області. За словами чоловіка, картка мала термін дії до 2026 року. З’ясувати причину клієнт не може, оскільки немає зв’язку, тож з операторами поговорити неможливо.

"Якщо я перебуваю на території, непідконтрольній Україні, і не можу відвідати відділення банку, це означає, що можна творити свавілля і залишати людей без чесно зароблених (за все життя) грошей на існування", – написав обурений українець.

У коментарі до скарги працівники Ощадбанку порекомендували у разі доступу до мережі Інтернет, спробувати зателефонувати до контакт-центру за допомогою вебдзвінку через сайт.

Курс долара в банках

Попри ракетні обстріли України 23 листопада, курс долара в банках також залишається відносно стабільним та коливається в межах кількох копійок.

ПриватБанк

Ощадбанк

Райффайзен банк

Раніше сайт Pro Гроші писав, як самостійно збільшити кредитний ліміт на карті. Також ми повідомляли, чи можуть клієнти ПриватБанку приймати оплату карткою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі