UA RU

Дія допоможе розібратися у кредитній історії: що стало доступно українцям

Фінансову грамотність можна легко підтягнути, не лише читаючи спеціалізовані видання чи статті, але й дивлячись серіали

Фото: УНІАН

На Дія.Освіта запустили новий серіал про кредитну історію

Фото: УНІАН

Проєкт "Дія.Освіта" дав доступ зареєстрованим користувачам до нового серіалу, знання з якого стануть у пригоді кожному українцю. Подана у відеороликах інформація стосується кредитної історії, шахраїв та інших аспектів взаємодії з банками. Серіал налічує 4 серії та фінальне тестування.

Про це розповіла пресслужба Дії в Telegram.

Сервіс дасть змогу українцям підтягнути фінансову грамотність у питанні кредитування. За кілька коротких серій глядачі дізнаються більше про поширені шахрайські схеми, роботу кредитного бюро, підвищення власного рейтингу тощо. Адже кредитна історія людини – це та інформація, якою володіють всі фінансові установи та на основі чого вирішують, давати позику чи відмовити у коштах.

Освітній серіал про кредитну історію на Дія.Освіта
Фото: Скріншот

Відомості у серіалі дадуть відповіді на поширені питання:

Вся інформація доступна за посиланням на серіал. Щоб переглянути його та пройти фінальний тест, необхідно зареєструватися на сайті чи авторизуватися.

Чим вражає сервіс "Дія.Освіта"

У травні поточного року Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт, мета якого – дати українцям доступ до інформації, спрямованої на отримання цифрової освіти. Адже з початком повномасштабної війни чимало людей втратили роботу, переселилися. На новому місці буває важко почати все з початку, особливо якщо є обмежені навички та потреба у перекваліфікації.

На Дія.Освіта можна швидко навчитися новим вмінням, підтягнути знання, підвищити кваліфікацію, освоїти пріоритетні професії. Навчання проходить у вигляді онлайн-курсів і вебінарів, які містять інтерактивні завдання, відеоуроки, ігрові елементи. Після проходження освітнього продукту учасники отримують сертифікати, які підтверджують успішне завершення навчання.

Сервіс дає доступ до багатьох освітніх серіалів
Фото: Скріншот

Завдяки різноманіттю напрямів українці можуть обрати курси з найбільш віддалених одна від одної галузей. Наприклад, серед популярних професій з великою кількістю учнів – мобільний фотограф, бариста, дизайнер інтер'єру, барбер, тестувальник тощо.

Доступні серіали також різнопланові. Від бізнесу та прав людини до урбаністики і штучного інтелекту, від проведення онлайн-аукціонів до блогерства та ландшафтного дизайну. Іншими словами, на вибір українців – безмежні можливості цифрової освіти.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Дії з’явилася ще одна послуга напередодні зими та розповідали, як вона допоможе українцям. Також ми повідомляли, що українці можуть безплатно здобути дефіцитну професію.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі