UA RU

Де вдома сховати гроші від злодіїв – топ надійних місць

Дані схованки практично неможливо вгадати під час пограбування

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Більшість схованок залишається невидимими

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Зберігаючи вдома гроші ви повинні одразу замислюватися про ризик крадіжки зі зломом. Тому варто зберігати гроші в банку або ж вибрати місце, яке важко буде виявити злодію.

Про це пише Sante Plus.

Ремінь для джинсів

Про цей аксесуар злодії ніколи не замисляться. Гроші можна сховати у пряжці.

Морозилка

Таким методом користується більшість людей похилого віку. Але краще перед цим обгорніть готівку у пакет, аби комфортно зберігати гроші.

Комп'ютерний програвач компакт-дисків

Хоча він більше використовується для відтворення компакт-дисків, але ви все одно можете використовувати його, щоб сховати деякі банкноти. Цю схованку практично неможливо вгадати під час пограбування.

Потайне місце у стіні

Неточності на стіні можливо буде помітити, але вони наскільки незначні, що під час поспіху злодій не зверне на це увагу. Тому таке місце може бути досить безпечним для ваших заощаджень.

Гребінець для волосся

Видавивши кришку, ви помітите невеликий простір. Саме він ідеально підходить для того, щоб сховати там невелику пачку грошей.

Плінтуси у будинку

Гроші можна сховати за планками біля підніжжя стіни. Як правило, у злочинця не так багато часу на пошуки. Тому віддайте перевагу важкодоступним плінтусам, наприклад, за шафою.

Дверний одвірок

Для цього зробіть отвір у верхній частині дверної рами та залиште там гроші. Незалежно від того, зачинені двері або відчинені, схованка залишається невидимою.

Злодії наживаються на фінансових проблемах

Раніше ми вже розповідали про те, що відколи українцям почали нараховувати грошову допомогу від держави, активізувалися злочинці. Вони обманом крадуть кошти у людей.

Для цього вони, наприклад, створюють фішингові (підроблені) сайти, зовні дуже схожі на портал "Дія". Людей, які потребують фінансової підтримки, підштовхують до реєстрації, щоб оформити допомогу.

Як тільки особа клікне на посилання та заповнить активні поля (введе персональні дані, необхідні для призначення коштів), ця інформація потрапить до рук зловмисників.

Саме завдяки цій інформації аферисти й отримають доступ до банківських рахунків, звідки знімуть всі кошти та ще й відкриють кредити, які ви потім будете виплачувати досить довго. Повернути втрачене у більшості випадків неможливо.

Часто подібні сайти рекламують у новостворених групах в соціальних мережах, наприклад, Facebook. Відрізнити підробку можна за заплутаним посиланням і помилках в офіційній назві.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що аферисти крадуть гроші українців нестандартним способом. Також ми повідомляли, що українцям пропонують роботу, де можна дурити росіян.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі