UA RU

Київстар, Lifecell та Vodafone показали найдешевші тарифи – кому можна платити менше

Аби українці завжди залишалися на зв’язку, мобільні оператори надають бюджетні пропозиції

Фото: Pexels, kyivstar.ua, vodafone.ua. Колаж: Pro Гроші

Найдешевші тарифи в мобільних операторів

Фото: Pexels, kyivstar.ua, vodafone.ua. Колаж: Pro Гроші

В Україні користуються послугами Київстару, Vodafone і lifecell. Ці оператори мобільного зв’язку конкурують між собою, тож намагаються привабити клієнтів хорошими пропозиціями. Компанії постійно оновлюють тарифи та підключають додаткові послуги, аби не втратити абонентів.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки коштують найбюджетніші тарифні плани популярних мобільних операторів України.

Vodafone

Однією з найдешевших пропозицій є тариф Joice, що сподобається підліткам і людям, які часто користуються додатками з підключенням до інтернету та соціальними мережами. Вартість – 135 грн за 28 днів, при цьому є безлімітний доступ до топових застосунків. А ще надається 10 ГБ на відвідування інших інтернет-сторінок.

Користувачі мають 1 000 хв на розмови з абонентами всіх операторів по Україні. Після закінчення цього часу залишаються необмежені дзвінки лише на номери Vodafone. Зауважимо, якщо клієнт вирішить під'єднати тариф одразу на рік, то зможе зекономити вартість одного місяця. Пакет коштуватиме 1 870 грн.

Київстар

Нещодавно компанія збільшила ціни на ажіотажні тарифи, але вартість найдешевших залишила без змін. Найменше клієнти можуть заплатити за тариф "Любов до батьків" – 125 грн на місяць. Абоненти отримають 50 хвилин на дзвінки іншим операторам, безлімітні розмови у мережі, 50 SMS по Україні та 5 ГБ мобільного інтернету. Але не всі мають доступ до пропозиції: вона відкрита лише для пенсіонерів від 60 років і людей з інвалідністю I-III групи.

Для інших клієнтів є можливість під'єднати другий за вартістю тариф – Love UA. Коштує всього 150 грн і надає необмежені дзвінки у мережі, 12 ГБ мобільного інтернету, 1 200 хвилин на розмови з іншими операторами, 2 000 МБ інтернету в роумінгу.

Lifecell

Оператор пропонує різні цінові варіанти, але найдешевшими є два тарифи"Ґаджет" і "Просто Лайф". Вони коштують по 90 грн, але суттєво відрізняються характеристиками. Зокрема перша пропозиція підійде клієнтам, які нечасто користуються мобільним зв'язком, тобто не мають необхідності в дзвінках та повідомленнях. Абоненти отримують лише 150 МБ інтернету, 15 хв на дзвінки та 15 SMS. Зауважимо, що ціна розрахована на 12 тижнів, а не на місяць.

Тому прийнятніший тариф для більшості клієнтів – "Просто Лайф". За 90 грн на місяць можна використовувати 8 ГБ інтернету, 300 хв на дзвінки всім номерам по Україні (є безліміт на lifecell після закінчення цих хвилин).

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар підвищив тарифи на ажіотажні пакети. Також ми повідомляли, що Київстар зробив безплатною одну зі своїх послуг.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі