UA RU

Готуйтесь до зими: основні продукти, які треба купити вже сьогодні

Щоб легше пережити холодний сезон, то варто вже сьогодні подбати про необхідні речі та запаси їжі

Фото: pexels

Громадянам треба купити певні продукти

Фото: pexels

В Україні через ракетні удари Росіян можуть повернутися відключення світла. Саме тому українцям варто вже зараз почати готуватися до цього складного періоду і подбати про необхідні продукти, які вам знадобляться у холодний період.

Видання NV опублікувало поради, які допоможуть зробити запас продуктів на зиму.

Що варто купити на зиму

Щоб легше пережити холодний сезон, варто заздалегідь подбати про необхідні речі та запаси їжі. Зокрема, вже зараз слід подумати про накопичення довготривалих продуктів. До зими вам варто уже купити наступні продукти:

Якщо у вас є маленькі діти, обов'язково потрібно зробити запас дитячого харчування та соків. Не варто забувати й про вашого домашнього улюбленця — запас корму та наповнювача для його туалету також необхідний.

Однак треба подбати про те, щоб ці продукти вже не зіпсувалися, а тому зберігайте їх у герметичних контейнерах, а також у прохолодних і захищених від сонця приміщеннях.

Які важливі речі вам можуть знадобитися під час відключень

Ми вже писали про те, що у зимовий період без світла українцям також можуть бути потрібні кілька важливих речей, а саме:

Всі ці прилади допоможуть вам комфортніше перечекати відключення електроенергії. А про те, скільки коштують дані товари, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми повідомляли, коли потрібно передати показники лічильника, щоб не переплачувати за світло. Також пропонуємо дізнатися, що гальмує розвиток зеленої енергетики в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі