UA RU

Бунт "вагнерівців" набирає обертів: топ мемів про Пригожина та події в РФ (фото)

Мережа вибухнула мемами про потенційний початок громадянської війни в Росії та неабиякий рух з боку "вагнерівців"

Фото: скрін. Колаж: Pro Гроші

Українці створили меми про Євгена Пригожина і його напад на Росію

Фото: скрін. Колаж: Pro Гроші

23 червня стало відомо про "битву" між російськими воєнними злочинцями – очільником ПВК "Вагнер" Євгенієм Пригожиним і високопосадовцями РФ. Почалося протистояння владних структур, і станом на 24 червня вже відомо про бойові зіткнення на території РФ. В деяких містах оголошено спеціальні заходи безпеки, а Москва вперше в історії оголосила початок антитерористичної операції. На фоні всіх подій українці не залишились осторонь і створили безліч мемів про початок громадянської війни в Росії.

Сайт Pro Гроші зібрав найкращі курйози та пропонує читачам підняти настрій смішними жартами.

Топ мемів про Пригожина, Шойгу та громадянську війну в РФ

Окрема категорія жартів стосується колишнього президента України, який втік до Росії, – Віктора Януковича. Українці сміються з того, що після захоплення "вагнерівцями" Ростова-на-Дону та пересування в бік Москви зраднику більше немає де сховатися.

Вистачає мемів про те, як українці реагують на події. Поки росіяни між собою виясняють стосунки, нам нічого не залишається, як закупити попкорн і спостерігати, чекаючи на хороші новини. Наприклад, захоплення Кремля та падіння діючої влади.

Звісно, нікуди без Сергія Притули та його сенсаційних зборів. Автори мемів вважають, що він за донати українців купив якщо не Пригожина, то боєприпаси для "вагнерівців".

Народна творчість не обійшла стороною також самого Євгена Пригожина. Наприклад, українці вважаються, що його завербував очільник ГУР Кирило Буданов. Вистачає жартів і про центральні телеканали Росії, які в момент нападу "вагнерівців" показували не екстрений випуск новин, а балет.

А яка ж реакція російських високопосадовців, які планували "взяти Київ за три дні"? Вони заховалися від реальності та розбіглися хто куди.

Голова МЗС Чехії Ян Ліпавський не залишився осторонь подій і заявив, що готується відвідати півострів Крим влітку під час відпустки. Звісно, коли він опиниться під контролем України. Ми продовжуємо слідкувати за подіями та сміятися над неспроможністю росіян навести лад у власній державі. Цікаво, яким чином вони хочуть домогтися такої цілі в Україні?

Раніше сайт Pro Гроші писав, що з барабанами нічого не страшно та публікував топ мемів про дорогі покупки для укриттів. Також ми повідомляли, яке житло продають в Києві за 3,2 мільйона доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі