UA RU

GET Business Festival: у Києві відбудеться головний фестиваль малого та середнього бізнесу

13 грудня в Києві відбудеться грандіозний захід за участю провідних управлінців, які допоможуть прокачати бізнес навички учасників

Колаж: Pro Гроші

На Київ чекає грандіозний захід

Колаж: Pro Гроші

Незабаром столиця прийматиме понад 70 управлінців, підприємців та лідерів бізнес-напрямів в рамках GET Business Festival. Захід відбудеться 13 грудня, а його учасники поділяться інструментами розвитку компанії під час війни.

Лише за один день учасники зможуть прокачати навички одразу за кількома напрямами: стратегічне планування, фінансування, маркетинг, digital, PR, та опанувати актуальні сервіси для бізнесу та впровадити інновації, що пришвидшать розвиток.

Досвідом поділяться:

Ви дізнаєтеся:

Окрім можливості професійного та бізнес-зростання, GET Business Fest цінний своїм нетворкінгом. На одному майданчику зберуться представники бізнесу та фахівці різних бізнес-напрямів, аби обмінятися досвідом, контактами та ідеями.

З метою безпеки деталі місця проведення будуть оголошені учасникам GET Business Festival напередодні заходу. Долучайтеся до GET Business Festival, аби прокачати свої бізнес-навички, навчаючись у провідних бізнес-фахівців українського ринку.

Подробиці та реєстрація за посиланням.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі