UA RU

Платіжки за розподіл газу – що варто знати українцям, аби оплату зарахували

Українцям пояснили, які зміни відбулися у платіжках за розподіл газу та на що потрібно звертати увагу новим клієнтам Нафтогазу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Що варто знати про платіжки за розподіл газу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Нафтогазу мають пам'ятати, що сплачувати за розподіл газу потрібно по-новому. Звернути увагу потрібно, зокрема, на нові реквізити для оплати.

Про це розповіли у департаменті комунікацій ТОВ "Газорозподільні мережі України".

Там пояснили, що зміни стосуються клієнтів місцевих облгазів, які перейшли в управління до філії Нафтогазу. Станом на зараз це такі облгази, як:

Відповідно, після зміни оператора з газорозподілу, громадянам під час оплати за послугу, потрібно звернути увагу на розрахунковий рахунок.

"Коректні реквізити оприлюднюються на сайтах і в соціальних мережах підприємств в регіонах, а платформи для прийому оплати автоматично оновлюються у зв’язку з розширенням ліцензійної діяльності. При цьому, особові рахунки клієнтів залишаються без змін", — зазначили в компанії.

Також українцям нагадали, що повідомляти показники газових лічильників потрібно щомісяця з 1 по 5 число, через сервіси my.gas.ua.

Скільки українці платять за газ

Як створити особистий кабінет на сайті Нафтогазу

Раніше ми розповідали, куди "дочка" Нафтогазу витратить чотири мільйони гривень. Також ми писали, чому варто відмовитися від паперових платіжок за газ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі