UA RU

Із звичайної кімнати у вишукану вітальню. Який дизайн інтер'єру завжди буде в тренді

Розповідаємо, як за допомогою мінімалістичного дизайну зробити вітальню більш розкішною

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Який стиль варто обрати для дизайну вітальні

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

При створенні дизайну інтер'єра багато людей обирають мінімалістичні стилі, аби зробити кімнату просторою та створити відчуття спокою. Адже таке відчуття є головною метою будь-якого дизайнерського проєкту.

Про це повідомляє видання Homes & Gardens.

Мінімалістичний стиль добре підійде для створення розкішної вітальні. Тому дизайнери вирішили розповісти, як створити мінімалістичний стиль та зробити зі звичайної кімнати вишукану вітальню.

Теплі відтінки кольорів

Під час створення дизайну у вітальні важливо зберегти відчуття комфорту та затишку у кімнаті. Для цього краще обрати теплі нейтральні кольори, наприклад, бежеві або кремові.

Якщо у вашій вітальні планується розташування пишного дивану, скульптурних та інших декоративних меблів, світлі стіни точно зіграють на руку у цьому випадку. Вони придадуть певної розкішності кімнаті.

Темні акценти

Якщо ви хочете створити мінімалістичний стиль вітальні, не обов'язково обмежуватися тільки світлими кольорами. Адже поєднання білого відтінку з чорним, сірим або коричневим кольором, додає кімнаті певної глибини та простору.

Вбудовані стелажі

Це чудовий спосіб зберегти у вітальні більше вільного місця. До того ж вбудовані стелажі додають естетичності мінімалістичному стилю. Також під час декоративного оформлення краще уникати великих та не потрібних предметів. Гармонійно будуть поєднуватися якісь дрібні скульптури тощо.

Монохромна система

Також для вітальні підійде використання монохромного стилю. Обрати єдиний колір, в якому буде створений дизайн. Та використати таку ж саму систему для декорування кімнати. Це чудовий спосіб покращити мінімалістичну вітальню без внесення фактури та тонкої різноманітності різних тонів.

Монохромні дизайни досі залишають в тренді, люди, які не хочуть експериментувати з кольорами, доволі часто обирають саме таку схему дизайну. Та потім ще протягом кількох років насолоджуються своїм вибором.

Раніше ми розповідали, які відтінки варто обрати для дизайну спальні. Також ми писали, які стильні рішення завжди будуть в тренді. Більше про дизайн інтер'єрів читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі