UA RU

Будинок за копійки: який вигляд має житло за 1,3 тисячі доларів (фото)

Новий власник нерухомості отримає не лише будинок, але й земельну ділянку

Фото: ЛУН

В Україні можна придбати 5-кімнатний будинок за 1,3 тисячі доларів

Фото: ЛУН

Знайти бюджетне житло в Україні досить складно, враховуючи той факт, що на ринку нерухомості стабільно зростають ціни. Проте в деяких регіонах, особливо в невеликих містах та селах, все ще можна придбати будинок за досить скромну суму. Так, у Чернігівській області можна придбати житло менше ніж 1 500 доларів.

Оголошення про продаж бюджетного житла редакція сайту Pro Гроші знайшла на сайті з пошуку нерухомості ЛУН.

Яка вартість бюджетного будинку

В Селі Степанівка в Чернігівській області продають великий будинок, загальна площа якого становить 82 квадратних метри. За нього власники хочуть отримати 55 тисяч гривень. Станом на 10 вересня це дорівнює 1 328 доларам.

Варто зазначити, що подібні будинки зазвичай мають досить плачевний стан, однак у цьому випадку причина низької вартості полягає в розташуванні. Відстань до найближчого міста складає близько 30 кілометрів, що неабияк може вплинути на зниження попиту. Оскільки досить часто люди не хочуть відмовлятися від послуг, які надаються зазвичай лише в містах.

Цікаво, що в сусідніх селах можна спостерігати подібну ситуацію з цінами. Наприклад, будинки площею до 100 квадратних метрів можна придбати за ціною близько 60 тисяч гривень. Тобто, з мінімальним бюджетом можна стати власником простого, але придатного для проживання будинку з ділянкою.

Що пропонують за такі гроші

Будинок у Степанівці має п'ять кімнат і знаходиться в житловому стані. Він не потребує термінового капітального ремонту. На фотографіях видно кімнати зі свіжими шпалерами. Це свідчить про те, що у приміщенні зробили косметичний ремонт.

Зовнішній вигляд будинку може відлякати деяких покупців. Оскільки має старе дерев'яне оздоблення. Проте, житло досить просторе та доглянуте.

Разом з будинком новий власник отримає ділянку площею 30 соток, а також можливість насолоджуватися природою, оскільки поруч знаходиться річка Десна, до якої всього 4 кілометри.

Раніше ми повідомляли, де можна знайти у Києві найдорожчі та найдешевші квартири. Також пропонуємо дізнатися, скільки коштує найдорожча квартира у Львові.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі