UA RU

Погляд у майбутнє – яка незвичайна послуга з'явилася в monobank

Клієнти популярного необанку матимуть можливість змінити погляд на управління фінансами

Фото: monobank

В monobank запустили послугу "Майбутні платежі"

Фото: monobank

Український необанк під назвою "monobank" запустив нову послугу, яка має змінити погляд на управління фінансами. Клієнти мають можливість, так би мовити, заглянути в майбутнє, оскільки з'явилася функція "Майбутні платежі".

Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Що таке "Майбутні платежі"

Функція "Майбутні платежі" – це інструмент, який надає можливість користувачам переглядати заплановані платежі за кілька днів наперед. Тобто більше не потрібно гадати, коли саме з вашого рахунку будуть списані гроші. Це допоможе клієнтам необанку бачити, які суми та коли будуть списані за найближчі дні.

"Тепер ви бачите, що спишеться завтра та післязавтра! За нашими даними, завдяки цій функції життя пересічного українця стане простішим на 0,08%", – написав Гороховський.

Як працює нова послуга

Для того, щоб скористатися новою можливістю, потрібно зайти на головний екран застосунку monobank і свайпнути праворуч. Після чого ви одразу побачите список майбутніх платежів, що дозволить краще планувати свій бюджет та уникати неприємних сюрпризів.

Який ще сервіс є в monobank

На початку 2024 року віртуальний банк monobank презентував новий інструмент для підтримки українських військових. Це дозволило залишати "Бойові" (спеціальні внески на підтримку захисників) замість звичайних чайових.

Це дозволило українцям висловлювати свою вдячність за захист країни під час розрахунку в закладах громадського харчування.

Гороховський зазначив, що щомісяця українці залишають понад 100 мільйонів гривень чайовими в кафе та ресторанах.

"Чи могли б ми відвідувати кафе та ресторани без Збройних Сил? Ні! Саме тому ми впровадили "Бойові". Це не просто чайові за сервіс, а вдячність за життя", – пояснив співзасновник monobank.

За його словами, при оплаті рахунку через QR-код у закладах, що підтримують новий сервіс, на екрані з'явиться новий розділ "Бойові", де можна залишити внесок на потреби армії. Ці гроші будуть спрямовані на пряму підтримку військових.

Раніше ми повідомляли, як захиститися від кеш-трепінгу і скімінгу. Також ми писали, як можна буде збільшити ліміт p2p-переказів у ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі