UA RU

Найкращі телефони назавжди: Google висміяла iPhone 16 у новому відео

Google продовжує свою рекламну кампанію Pixel під назвою "BestPhonesForever", де порівнюються функції з iPhone

Фото: Скриншот/YouTube

Google запустила рекламну кампанію у 2023 році

Фото: Скриншот/YouTube

В Україні 27 вересня стартує офіційний продаж iPhone 16. Інші компанії також не стоять на місці й випускають на ринок свої новинки. Одними з таких є Google зі своїм Pixel 9. На тлі цього компанія випустила нову рекламу "BestPhoneForever", де з гумором підкреслює недоліки iPhone у порівнянні з Pixel.

Відео опубліковано на YouTube-каналі Made by Google.

Про що йдеться у відео

У відео показано, як Pixel і iPhone проводять терапевтичний сеанс. Нарешті iPhone визнає, що перейшов на стандарт обміну повідомленнями RCS.


RCS – це протокол передавання даних, розроблений GSMA для поступової заміни SMS та MMS.


Переваги обміну повідомленнями RCS вже використовуються понад 1 млрд користувачів Android. Поки Apple не вирішила взяти участь у вечірці, ваші друзі з iPhone повинні були використовувати службу коротких повідомлень (SMS) і службу обміну мультимедійними повідомленнями (MMS), коли надсилали повідомлення тим, хто не використовує iMessage.

Зображення та відео від користувачів Pixel відображалися маленькими або нечіткими на iPhone через обмежені розміри файлів як SMS, так і MMS. Крім того, якщо хтось відповість емодзі на телефоні Pixel, вони лише побачать текст, який повідомляє, що хтось відповів на їх повідомлення.

Якби користувач Pixel приєднався до групового чату з користувачами iPhone, весь ланцюжок перейшов би на SMS-повідомлення. Відповідно, функції, які зазвичай доступні на iPhone, зникнуть.

На щастя, рішення Apple є першим кроком до розв'язання цієї проблеми.

Реклама закінчується заявою, що Pixel і iPhone "на одній хвилі", що означає, що взаємодія між iPhone й Android покращилася.

Кампанію "BestPhoneForever" було запущено Google ще у 2023 році. У першому відео iPhone було зображено як застарілий смартфон, який не може конкурувати з молодшими моделями. Він нарікає, що йому вже 14 років і він не може йти в ногу з функціями Pixel. Серед них:

В ньому iPhone навіть "помирає", бо розряджається батарея.

Переглянути всі відео з рекламної кампанії можна у YouTube за тегом #BestPhonesForever або за посиланням.

Раніше ми розповідали про те, що не так з камерою iPhone 16. Також ми писали про те, що iOS 18 "вбиває" iPhone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі