UA RU

Флагманські функції за мінімальні гроші: 3 найкращі смартфони до 15 000 грн

Більшість смартфонів у середньому ціновому сегменті готові надати користувачеві чудові враження

Фото: Скриншот/YouTube

Деякі недорогі смартфони мають флагманський дизайн

Фото: Скриншот/YouTube

Багато людей хотіли б iPhone. Навіть старі моделі часто занадто дорогі для покупців. У цьому випадку є два варіанти: придбати вживаний пристрій або смартфон на Android вартістю до 15 000 гривень.

Про найкращі моделі смартфонів у цьому ціновому сегменті розповіло видання "Сенсація".

Мобільні пристрої в середньому сегменті були сповнені компромісів ще кілька років тому, але зараз вони пропонують функції, які влаштують більшість користувачів. З апаратами вартістю до 15 000 гривень можна зробити якісні фото навіть у складних умовах, користуватися будь-якими програмами та навіть грати в популярні ігри.

Samsung Galaxy M35


Південнокорейська гігантська компанія є однією з небагатьох виробників, які мають чіткий стиль. Його пристрої мають дизайн, схожий на флагмани, і орієнтовані на споживачів середнього та молодшого віку. Хоча широкі рамки навколо екрана вказують на те, наскільки легко доступний телефон.

Samsung Galaxy M35.
Фото: скриншот

Процесор Exynos 1380, який є енергоефективним і холодним, є основою цього пристрою. Досить зручно, що сканер для відбитків Samsung розмістили в кнопці блокування. Крім того, комплект не містить зарядного блока, що може викликати певні труднощі. З іншого боку, любителі мобільної фотографії точно отримають задоволення від основної камери на 50 Мп з оптичною стабілізацією.

Система Galaxy M35 є його основною перевагою. Оболонка One UI 6 є елегантною та зручною. Хоча стандартний набір звуків нагадує минуле. З іншого боку, жоден інший пристрій з такою ж вартістю не пропонує вам 4 роки оновлень системи та 5 років патчів безпеки.

Ціни на смартфон починаються від 10 860 гривень.

Nothing Phone 2a


Карл Пей, засновник Nothing, працював у Nokia, Meizu та OnePlus. Він був засновником останнього.

Nothing Phone 2a.
Фото: скриншот

Таким чином, підприємець має значний досвід у виготовленні високоякісних смартфонів. Крім того, це добре видно на моделі Phone 2a, від його нещодавно заснованої британської компанії Nothing. Ця модель має абсолютно симетричні та дуже тонкі рамки, що незвичайно для пристрою такого рівня вартості.

Клавіша блокування та кнопка регулювання гучності розташовані на протилежних гранях, щоб люди могли використовувати їх більш зручно. Сканер відбитків знаходиться під екраном та працює досить непогано, хоча рішення в Samsung комусь точно сподобається більше. Основна камера Nothing Phone 2a складається з 2 модулів по 50 Мп, які роблять дуже якісні світлини навіть в сутінках.

Ціни на смартфон починаються від 12 739 гривень.

Infinix Note 40


Бренд Infinix стає все більш популярним в Україні завдяки чудовому співвідношенню ціни та якості. Note 40 вважається одним із найкращих його пристроїв. Ця модель є надзвичайно вигідною пропозицією на українському ринку.

Infinix Note 40.
Фото: скриншот

Ви отримаєте високопродуктивний процесор Helio G99 Ultra, хорошу камеру на 108 Мп, стереодинаміки JBL і яскравий екран. Найважливіше, що Infinix не є жадібною компанією.

У комплекті ви отримаєте не тільки блок живлення на 45 Вт, але й бездротову зарядку на 15 Вт, прозорий чохол і захисне скло для дисплея.

Ціни на смартфон починаються від 7 947 гривень.

Раніше ми розповідали про те, скільки коштують нові iPhone 16 в Україні. Також ми писали про найкращі недорогі смартфони 2024 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі