UA RU

Кордон з Польщею краще оминати? Що відбувається на пунктах пропуску 6 листопада

Українцям варто заздалегідь дізнатися про черги на прикордонних пунктах, адже так можна обрати шлях, де доведеться стояти найменше

Фото: ДПСУ/Facebook

Черги на кордоні України

Фото: ДПСУ/Facebook

На прикордонних пунктах України утворилися нові черги, що можуть вплинути на подорожі людей. Хоча ситуація на різних кордонах відрізняється, найбільші затори відзначаються на кордоні з Польщею.

Про те, що відбувається на пунктах пропуску, повідомили в Західному регіональному управлінні ДПСУ.

За інформацією прикордонників про стан черг перед пунктами пропуску, найдовше доведеться очікувати саме на кордоні з Польщею. Це пов'язано з великою кількістю автомобілів та автобусів, які чекають на пропуск. Також варто зазначити, що можливі деякі труднощі в роботі електронних систем контрольних служб, проте ця проблема може відбутися на всіх західних пунктах пропуску. Тож, на українсько-польському кордоні спостерігається наступна ситуація з чергами:

Які черги спостерігаються на інших кордонах:

Чи можна буде виїхати до Польщі під час масового страйку

Польські прикордонники через надмірну конкуренцію хочуть розпочати страйк на кордоні з Україною. Акцію мали намір провести з 3 листопада до кінця 2023 року. Однак пізніше дату початку перенесли на 6 листопада.

Дії поляків можуть призвести до тимчасового блокування деяких кордонних ділянок для транспорту. Серед українських посадовців існують різні точки зору на можливі обмеження для легкового та пасажирського транспорту під час страйку на кордоні. Більшість дотримується думки, що українці зможуть вільно перетинати кордон. Однак ситуація залишається невизначеною, і розвиток подій може змінюватися.

Раніше ми повідомляли, що УЗ попередила про важливі зміни для подорожуючих за кордон. Також ми писали, в якому пункті пропуску встановили камери автофіксації.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі