UA RU

Аксесуари, без яких не обійтись: що варто докупити до iPhone 16 Pro

На ринку є безліч аксесуарів, які допоможуть покращити ваш досвід користування новими моделями iPhone

Фото: Unsplash

Apple офіційно продає бездротові зарядники для iPhone

Фото: Unsplash

Вже незабаром, 27 вересня, надійде у продаж iPhone 16 Pro в Україні. У наявності є безліч чудових аксесуарів, які допоможуть вам максимально використовувати свій пристрій. Найважливіші покупки включають швидку зарядку, чохли, призначені для керування камерою, велику кількість периферійних пристроїв USB-C та багато іншого.

Про те, які аксесуари найкраще купити до iPhone 16 Pro, розповіло видання 9to5mac.

Надшвидкий блок зарядки

Apple представила iPhone 16 Pro як смартфон з найшвидшою зарядкою. Щоб скористатися перевагами знадобляться нові аксесуари.

Найшвидший метод заряджання – дротове. iPhone 16 Pro підтримує швидкість заряджання до 45 Вт, що на 50% швидше, ніж у попередніх моделях. Щоб досягти такої швидкості, вам потрібен досить потужний зарядний пристрій. Зарядний блок Anker потужністю 100 Вт добре виконає свою роботу. Його вартість становить 2 900 грн.

До нього можна взяти метровий кабель, щоб забезпечити швидку зарядку USB-C. Комплектний кабель iPhone 16 Pro досить короткий. Вартість такого кабелю становить 429 грн.

Класичний зарядний пристрій MagSafe можна придбати, якщо ви віддаєте перевагу бездротовій зарядці. Ціни на нього починаються від 651 грн.

Чохли, розроблені для керування камерою iPhone 16 Pro

Camera Control є новою функцією iPhone 16 Pro. Потрібен чохол, який підтримує функцію керування камерою, оскільки тепер на бічній панелі iPhone знаходиться велика кнопка.

Розглянути можна такі чохли:

Відеообладнання для передових камер iPhone 16 Pro

Система камер iPhone 16 Pro від Apple стала більш "професійною", ніж будь-коли. Деякі аксесуари допоможуть у покращенні взаємодії з камерою.

Багато любителів камери та користувачів YouTube оцінять DJI Osmo Mobile SE. Пристрій забезпечує потужне відстеження та стабілізацію об’єкта в портативному варіанті. Ціни на стабілізатор починаються від 4 370 грн.

Якщо ви хочете, щоб ваші фотографії та відео виглядали професійніше, використовуйте освітлення. Кільцевий ліхтар Sensyne зі штативом може підтримувати різні колірні температури в будь-якому середовищі. Коштує він 40 доларів (приблизно 1 653 грн).

Забезпечення найкращого звуку

Отримати найкраще звучання на iPhone 16 Pro можна за допомогою дротових навушників EarPods USB-C, ціни на які починаються від 699 грн. Але зараз саме час придбати бездротові навушники, щоб отримати найкраще звучання.

AirPods Pro 2, які постійно вдосконалюються, можна придбати за ціною від 7 599 грн.

AirPods 4, абсолютно нові, мають той же чіп H2 і потужну аудіо функцію за нижчою ціною. Ви можете заплатити від 6 949 грн за пару без активного шумозаглушення або від 9 499 грн за пару з ним.

Можна розглянути дешевші, але якісні бездротові навушники Beats Solo Buds, які коштують від 4 816 грн. Якщо потрібна функція шумопоглинання, варто розглянути Beats Studio Buds, ціна яких починається від 3 500 грн.

Раніше ми розповідали про те, скільки треба працювати українцям, аби купити новий iPhone 16. Також ми писали про те, яку модель iPhone варто обрати у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі