Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кличко пояснив, коли у Києві повернуть світло та воду

Після чергової терористичної атаки РФ на об'єкти критичної інфраструктури кияни залишились без світла та води

Фото: unsplash. Колаж: Pro Гроші

Водопостачання та подачу електрики у Києві можуть відновити вже надвечір

Фото: unsplash. Колаж: Pro Гроші

Після чергової атаки РФ на об'єкти критичної інфраструктури 23 литопада у більшості киян зникло не тільки світло, а й вода. Наразі енергетики роблять усе можливе, аби вже ввечері було відновлено електропостачання і водопостачання.

Про це в ефірі телеканалу "Київ" сказав мер Віталий Кличко.

"Сподіваюся, що найближчим часом ми вже матимемо більш об'єктивну картину. Але енергетики працюють. Я сподіваюся, що сьогодні ввечері буде вже електрику відновлено, та відновлено водопостачання. Ми працюємо над цим, але зараз чітко про конкретний час сказати не можемо. Ми робимо все, щоб сьогодні ввечері вже відновили електропостачання і водопостачання", – заявив Кличко.

Аварійні відключення світла по всій Україні

Під час масованої ракетної атаки РФ завдала ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Тому у всіх регіонах України 23 листопада відбуваються аварійні відключення електроенергії.

Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почали ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги, яка тривала декілька годин. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що через ракетну атаку по Україні в Молдові почалися масові відключення світла. Також ми розповідали, що Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.